Home > Parse Error > Parse Error Asp.net

Parse Error Asp.net

Can you help me, please? Anyway, here's what I did: 1) Installed the same version of the Framework as what was on my laptop - my web server actually had the default Framework for 2k3. 2) while I upload my Silverlight websiteto my Web Server. In sort, all about Asp.net website development stuff and sometimes sharing tips and tricks that can help you to grow up your programming skills. have a peek here

Parser Error Message: Could not load type 'TestCert'. Parser Error Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Jan 12, 2006 06:14 AM|bashaasnoot|LINK I had the same problem: I created a new site using VS 2005, configured IIS, tried to browse the homepage of my site where it showed This is when I would get the Parser Error Message: Could not load type "Webapp._Default".

Right click and select convert to Application. Say good bye to "An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. " [wp_ad_camp_3] Related posts: (solved) Sorry, You need to create a bin folder under your Web site root and put project2.dll file there. Reply varun jain None 0 Points 9 Posts Could not load type 'TestSilverlightSite.Web._Default'.

Then in the "Directory", Create your Application, Add it to your ApplicationPool and verify that your virtual directory is mounted properly 4. Then edit the "Inherits" section in the XML directive (<%@ Application Codebehind="Global.asax.cs" Inherits="GodsCreationTaxidermy.MvcApplication" Language="C#" %>) so that it matches the actual full name of your Application class. If a question is poorly phrased then either ask for clarification, ignore it, or edit the question and fix the problem. Reply White House None 0 Points 1 Post Re: Parser Error: Could not load type '_Default'.

This is actually more relevant than most think... Browse other questions tagged c# asp.net or ask your own question. Note: The Web Applications will build properly and run properly on our local development computers using Visual Studio 2012. Mar 19, 2011 05:02 PM|rakesh2000_2000|LINK This problem can happen if there are nay build errors in website.

This happened right after I had tried to do an SVN revert to an older version of the project. Once I did that, the parser error message went away and everything worked fine. Permalink Posted 9-Aug-14 3:09am Abdirizak Mohamed531 Rate this: Please Sign up or sign in to vote. Insults are not welcome.

None 0 Points 1 Post Re: Parser Error: Could not load type '_Default'. http://www.windowstechinfo.com/2014/09/solved-an-error-occurred-during.html I have the same error. Parser Error Message: Could not load type 'AmeriaTestTask.Default'. None 0 Points 4 Posts Re: Parser Error: Could not load type '_Default'.

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL) Top Experts Last 24hrsThis month Dave Kreskowiak 50 Suvendu Shekhar Giri http://back2cloud.com/parse-error/parse-error-parse-error-unexpected-t-constant-encapsed-string.php Application Error Windows cannot access the file MSGR3EN.DLL (Solved) - "How do you want to open this type of file (.js)?" Windows 8/8.1/10 This article has 5 comments Doug May 13, If not - you have to make sure that you build the application after moving it to the new server. (In Visual Studio, right click > build web site) Just a Parser Error Message: Could not load type 'Project1.debt_list'.

Do I need to do this? In my case the 'bin' directory was empty and of course you cannot load a library/file which doesn't exists 0 Back to top MultiQuote Reply #8 Guest_Kelley S_* Group: Guests Posted But in publish mode I think we give only permission to ASP.Net user. http://back2cloud.com/parse-error/parse-error-parse-error-unexpected-t-static-expecting-t-old-function.php Let's work to help developers, not make them feel stupid.

But when I included it, it highlighted the lines that cause problems. all you need to do is re-build your application in its new location. I did re-install framework1.1 and now I am getting this error Error: The .Net Data OLE DB Provider(System.Data.OleDb) requires Microsoft Data Access Components(MDAC) version 2.6 or later.

It should be set to "Compile".

share|improve this answer answered Aug 2 '13 at 13:28 Conrad Lotz 4,37911320 add a comment| up vote 0 down vote A detailed post about the possible reasons of this error, with Reply johannesdolb... Just displayed the following error. ######## ######### ####### ########## ######## ######## ######## ########## ### Server Error in ‘/AssessmentsV2' Application. Use IIS WebServer Configuration 2.

Output the Hebrew alphabet AAA+BBB+CCC+DDD=ABCD Why is AT&T's stock price declining, during the days that they announced the acquisition of Time Warner inc.? How can I copy and paste text lines across different files in a bash script? See aspnet_regiis.exe for details. http://back2cloud.com/parse-error/php-parse-error-parse-error-unexpected-t-constant-encapsed-string.php Is this alternate history plausible? (Hard Sci-Fi, Realistic History) Does the code terminate?

Thats it! Please help. So, you need to re-compile or build all DLL's before uploading to production or IIS server. Linked 2 fixing syntax error in global.asax 1 VS2013 ASP.NET Could not load type '[solution].[application]' 0 How to fix Global.asax.cs parser error in IIS 8? 0 Error launching web application after

Jul 27, 2007 11:48 PM|oalbad|LINK Um guys you are all overthinking it. How to explain the existence of just one religion? Aug 31, 2005 10:27 AM|Mickster|LINK Hi All [:)] I'm also getting the same problem. You get this problem because you have multiple versions of framework installed on the machine.

Make sure the markup is all valid - that it is good XML. –Oded♦ Feb 10 '13 at 17:43 | show 3 more comments 8 Answers 8 active oldest votes up In it, you'll get: The week's top questions and answers Important community announcements Questions that need answers see an example newsletter By subscribing, you agree to the privacy policy and terms Mar 14, 2007 04:54 PM|maparash|LINK Thx ,,,this works 4 me !!! Rebuild and everything is working again.